Franchise

 

Ondernemer worden? Bekijk hier de mogelijkheden…

Franchise formule 21Sweets

Wij zijn de eerste én enige landelijke bezorgformule het geluksmoment bij de klant thuis bezorgd. Dit doen wij met een selectie van lekkerste taartjes, koeken en andere heerlijke bites.

Ons taartjes zijn van de hoogste kwaliteit en leveren wij binnen 30 minuten bij de mensen thuis. Dat ene moment dat je iets hebt te vieren , iemand juist even wilt verwennen of je zelf eens heerlijk wilt trakteren, daar is 21sweets voor opgezet.

21 Sweets is verrassendbetrouwbaarkleurrijk en toegankelijk! Een formule die direct inspeelt op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van food en foodbezorging! 21 Sweets is een succes gebleken in Almere en nu is het klaar om Nederland gelukkig te maken, al zin in een sweets avontuur?

Wat ons zo leuk maakt? Iedereen kiest zijn eigen favoriete sweet. Allemaal geleverd in je eigen biologisch afbreekbaar doosje of zakje.

Ondernemerskansen!

Nederlanders lieten in 2019 voor 3,2 miljard euro aan eten thuisbezorgen, ruim twintig procent meer dan een jaar eerder. 21 Sweets heeft een groot groeipotentieel, want maaltijdbezorging is booming in deze bizarre! Wij verwachten dan ook dat de markt aankomende jaren alleen nog maar harder gaat groeien. Mensen zijn het zo gewend om food te bestellen alleen 21 Sweets is het enige bezorgformule voor heerlijke sweets en bites, groei jij met ons mee?

Dit is waarom je franchiser wilt zijn bij 21 Sweets

  • Een bewezen succes formule
  • Een speciale traktatie voor je medewerker
  • Hygiënisch verantwoord – ieder zijn eigen doosje
  • Geleverd op de door jouw gekozen tijd tussen 9.00 en 23.00
  • Bestellingen kunnen geplaatst worden tot 12 uur van te voren
  • Leuke acties en kortingsvouchers
  • Keuze in betaalwijze en facturatie

 

 

Franchise

Ondernemer worden? Bekijk hier de mogelijkheden…

Aanmelden franchisenemer

Selecteer uw locatie

7 + 6 =

 

AANMELDEN

Wij nemen zsm contact met je op om nader kennis te maken. Super leuk dat je interesse hebt in 21Sweets!